top of page
Home

Welkom bij
Zonnebroeders' EPB expertise!

 

Zoekt u begeleiding bij uw project en hebt u EPB richtlijnen meegekregen?
Wij werken vaak samen met projectontwikkelaars, architecten en BENOvatiecoaches om aan de meest recente energienormen te voldoen!

EPB normen.webp

EPB normen meegekregen en opzoek naar de juiste expertise?

Vraag op tijd uw offerte aan! Wij garanderen een scherpe prijs én onafhankelijk advies!

Onze troeven.

DESKUNDIG ADVIES

Krijg bij ons deskundig advies, afgestemd op hoe ú de toekomst ziet. Na kennismaking analyseren wij uw woning en beantwoorden al uw vragen.

SCHERPE PRIJZEN

Na ons advies bieden wij u een vrijblijvende offerte op maat aan. Steeds aangeboden met materialen van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Zo kan u steeds al uw projecten afronden bij dezelfde firma!

PROFESSIONELE PLAATSING

Wij verzorgen zelf onze installaties, zo kunnen wij steeds de hoogste kwaliteit garanderen en zorgen voor afwerking tot in de puntjes. Deze vaste waarden zijn onze troef!

NETJES AFGEWERKT EN OPGERUIMD

Wij laten alles net en proper achter, zoals het hoort. Zo weet u hoe uw service achteraf verder verloopt. Vlekkeloos.

 Onze recensies.

Nicky V.

Snelle service en goed en mooi werk afgeleverd zeer tevreden van. Ik raad ze dan ook bij iedereen aan. Het zijn zeer goede werkers en zeer betrouwbare gasten! Nogmaals bedankt zonnebroeders.

Gerda B.

Sterke aanrader ! Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel . We hadden wat problemen met de aarding maar de mannen bleven vriendelijk doorwerken tot alles tip top was ! Zélfs al was het zaterdagavond 👍

Monique G.

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Vlotte samenwerking. Installatie goed afgewerkt en alles netjes achter gelaten. Kerels die weten waar ze mee bezig zijn. Naar de Kempen komen was geen probleem. Een aanrader !

EPB-EISEN

Alle gebouwen in Vlaanderen waarvoor een stedenbouwkundige vergunning wordt aangevraagd of een melding wordt gedaan, moeten aan bepaalde energieprestatienormen voldoen.

 

Die normen worden de EPB-eisen genoemd. EPB staat voor 'Energieprestatie en Binnenklimaat'.

HERNIEUWBARE ENERGIE

Een bepaalde minimumhoeveelheid energie moet uit hernieuwbare energiebronnen worden gehaald voor nieuwbouw
of voor een ingrijpende energetische renovatie.

 

Zo is er keuze uit meerdere maatregelen zoals:

PV-installatie

Zonneboiler

Warmtepomp(boiler)

Ketel, kachel of WKK op biobrandstof, met hoog rendement en lage uitstoot

PREMIE'S

Al wie investeert in een bestaande woning, appartement, appartementsgebouw of een niet-woongebouw, zal afhankelijk van de doelgroep waartoe hij of zij behoort financiële steun kunnen aanvragen voor investeringen in energie-efficiëntie.

 

(zoals dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, hoogrendementsglas, zonneboiler, warmtepomp, warmtepompboiler en gascondensatieketel) en investeringen in woningkwaliteit (elektriciteit en sanitair, binnenrenovatie, ramen en deuren).

Erkende groene-energie-installateur 

Alle nodige ondersteuning en erkenning hebben wij in huis, voor u thuis. Zo kan u op beide oren slapen

dat niet enkel uw project of uw woning, maar ook uzelf in goede handen bent. Wij bekijken het op lange termijn en bieden als het ware "oldschool" service en kwaliteit.

Over de Zonnebroeders

Kwaliteit en professionaliteit.

Opgericht en ontstaan uit vakkennis, ervaring en ondernemingszin. Een familiebedrijf én team van vaklui, elks in eigen vertrouwde sector. Wij bevatten een "powerhouse" aan skills uit Industriële Wetenschappen, IT & IoT, Elektromechanica en Installatietechnieken bestaande uit dakwerken, koeltechnieken, loodgieterij zoals sanitair & verwarming en meer.

Zo hebben wij meer dan 15 jaar ervaring in het plaatsen en maken van de ideale oplossing voor bij u thuis, meer dan 15 jaar ervaring in energie-, bouw- en installatiediensten en dat allemaal met passie, oog voor detail en een "klant is Koning" mentaliteit. Wij behandelen elke opdracht met zorg, alsof het bij ons thuis of op ons eigen bedrijf is.

Vraag ons advies en wij delen onze kennis.

Bedankt! Wij nemen zo snel mogelijk contact op. 

bottom of page