top of page
Home

Welkom bij
Zonnebroeders' dakwerken!

 

Op zoek naar een vernieuwing of herstelling aan uw dak?
Dan bent u hier aan het juiste adres.

inbouw_indak_zonnepaneel.jpg

Extra isolatie of een nieuw dak op maat?

Vraag op tijd uw offerte aan! Wij garanderen een scherpe prijs én kwaliteitsvolle plaatsing!

Onze troeven.

DESKUNDIG ADVIES

Krijg bij ons deskundig advies, afgestemd op hoe ú de toekomst ziet. Na kennismaking analyseren wij uw woning en beantwoorden al uw vragen.

SCHERPE PRIJZEN

Na ons advies bieden wij u een vrijblijvende offerte op maat aan. Steeds aangeboden met materialen van de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Zo kan u steeds al uw projecten afronden bij dezelfde firma!

PROFESSIONELE PLAATSING

Wij verzorgen zelf onze installaties, zo kunnen wij steeds de hoogste kwaliteit garanderen en zorgen voor afwerking tot in de puntjes. Deze vaste waarden zijn onze troef!

NETJES AFGEWERKT EN OPGERUIMD

Wij laten alles net en proper achter, zoals het hoort. Zo weet u hoe uw service achteraf verder verloopt. Vlekkeloos.

 Onze recensies.

Nicky V.

Snelle service en goed en mooi werk afgeleverd zeer tevreden van. Ik raad ze dan ook bij iedereen aan. Het zijn zeer goede werkers en zeer betrouwbare gasten! Nogmaals bedankt zonnebroeders.

Gerda B.

Sterke aanrader ! Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel . We hadden wat problemen met de aarding maar de mannen bleven vriendelijk doorwerken tot alles tip top was ! Zélfs al was het zaterdagavond 👍

Monique G.

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Vlotte samenwerking. Installatie goed afgewerkt en alles netjes achter gelaten. Kerels die weten waar ze mee bezig zijn. Naar de Kempen komen was geen probleem. Een aanrader !

DAKPANNEN

Wij kijken naar uw constructie, onderdak en de bovenlaag. Dakpannen kunnen veel kleuren, vormen en maten hebben en zijn ook beschikbaar in vele prijsklassen. Vraag advies en zoek met ons de juiste pan voor u en een stijlvolle uitstraling voor uw woning!

PLAT DAK

De Zonnebroeders realiseren ook isolatie en vernieuwing van platte daken volgens de regels van de kunst. Hier werken wij, net zoals onze service, nog vaak "oldschool" met roofing.

SPECIALE WENSEN

Hebt u speciale wensen? Een speciale dakpan, daklei, geïntegreerde zonnepanelen om te combineren met Tejas Borja Flat-10 Tech dakpannen bijvoorbeeld?

Lood- of zinkwerken? Wij hebben deze expertise in huis!

Laat het ons weten!

 

Door ons gebruikte merken.

Merken die reeds een gevestigde waarde in de dakdekkerswereld zijn.

Wij werken enkel met hoogwaardige en kwaliteitsvolle merken. 

Over de Zonnebroeders

Kwaliteit en professionaliteit.

Opgericht en ontstaan uit vakkennis, ervaring en ondernemingszin. Een familiebedrijf én team van vaklui, elks in eigen vertrouwde sector. Wij bevatten een "powerhouse" aan skills uit Industriële Wetenschappen, IT & IoT, Elektromechanica en Installatietechnieken bestaande uit dakwerken, koeltechnieken, loodgieterij zoals sanitair & verwarming en meer.

Zo hebben wij meer dan 10 jaar ervaring in het plaatsen en maken van de ideale oplossing voor bij u thuis, meer dan 10 jaar ervaring in energie-, bouw- en installatiediensten en dat allemaal met passie, oog voor detail en een "klant is Koning" mentaliteit. Wij behandelen elke opdracht met zorg, alsof het bij ons thuis is.

Vraag ons advies en wij delen onze kennis.

Bedankt! Wij nemen zo snel mogelijk contact op. 

bottom of page